Kaspersky Support Voor Het Installeren Van De Nieuwste Versie Van Security 2016

Computervirussen zijn in feite kwaadaardige programma's die zijn ontworpen met als doel de computers van andere mensen te beschadigen of geld of informatie te stelen. Deze bekwame programmeurs maken op een slechte manier gebruik van hun talent.

Om dergelijke programma's te bestrijden, zijn er antivirusoplossingen ontworpen. Kaspersky antivirus is zo'n oplossing die uw computer beschermt tegen aanvallen van virussen, malware, spam en identiteitsdiefstal.

U kunt hulp krijgen van de van Kaspersky technische ondersteuning om deze software te downloaden, installeren en configureren. 

Vóór de installatie wordt het aanbevolen om de gegeven acties uit te voeren, zoals -

• Zorg ervoor dat uw pc geschikt is voor de systeemvereisten van Kaspersky.

• Controleer of u incompatibele software van Kaspersky of andere leveranciers heeft.

• Als dat het geval is, verwijder deze dan.

• Sluit alle actieve applicaties

• Schakel over naar het bureaublad door op de knop Startscherm te klikken als Kaspersky Security 2016 wordt geïnstalleerd onder Windows 8 / 8.1.

Standaard installatie via cd-versie

• Vorm de Kaspersky Lab-site, download de installatie en dubbelklik op het gedownloade archief. Als u een cd-versie heeft gekocht, plaatst u deze in het cd-station. Het bestand wordt automatisch geïnstalleerd en als het niet handmatig wordt uitgevoerd.

• U moet op de licentieovereenkomst voor eindgebruikers klikken. Dit betekent dat u akkoord bent gegaan met de voorwaarden voor het installeren van de applicatie.

• Als de app is geïnstalleerd onder Windows 7, 8, 8.1 en Vista, wordt de melding over het beheer van de gebruikersaccount weergegeven. Voer uw wachtwoord in en klik op Ja.

• Wacht op de melding dat de installatie is voltooid. Klik op het startpictogram om het installatieproces te voltooien.

Als u problemen ondervindt bij de installatie en configuratie, neem dan contact op met Kaspersky klantenservice België nummer +32-25884434.

Kaspersky ondersteuning voor installatie via opdrachtprompt

Nadat u het installatieprogramma van de officiële website van Kaspersky hebt gedownload, voert u opdrachtprompts uit. Drag & drop geïnstalleerd in opdrachtpromptvenster. Geef het installatieprogramma de opdracht om het venster uit te voeren met behulp van de nodige opties en parameters. Druk op de enter-toets en de installatie van Kaspersky security 2016 start met toegepaste parameters. Volg de instructies van de wizard om de installatie te voltooien. Als u niet zeker weet hoe u de parameters selecteert, bel dan de van Kaspersky klantenservice nummer +32-25884434 en bespreek uw probleem.


Comments

Popular posts from this blog

Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Antivirus software

Ken Enkele Feiten Over Kaspersky Producten - Neem Contact Op Met Kaspersky Antivirus Telefoonnummer

Verschil Tussen Kaspersky Total Security En Kaspersky Internet Security 2021