Verschil Tussen Kaspersky Total Security En Kaspersky Internet Security 2021

Kaspersky is een wereldwijd bekend antivirusbedrijf. Het bedrijf heeft te maken met drie geweldige virusbeschermingsprogramma's: Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security en Kaspersky Antivirus. Al deze Kaspersky-software biedt een extreem niveau van bescherming tegen malware en cyberdreigingen.

Maar soms raken mensen in de war wanneer ze moeten kiezen tussen Kaspersky Total Security versus Kaspersky Internet Security. Voordat u een product kiest, moet u weten wat het doel is van de oplossing waarnaar u op zoek bent en wat de vereiste mogelijkheden zijn. U kunt in ieder geval contact opnemen met het Kaspersky klantenservice Belgie team voor de beste suggestie. Het beschermingsniveau dat door beide producten wordt geleverd, is hetzelfde, zelfs de componenten die worden vermeld op het tabblad "Bescherming" zijn ook hetzelfde.

Belangrijkste kenmerken Inclusief Kaspersky Internet Security

Het belangrijkste verschil tussen Kaspersky Total Security en Internet Security is dat Kaspersky Total Security met enkele extra functies komt. In dit artikel ga ik u een compleet overzicht geven van Kaspersky Total Security VS Internet Security, zodat het gemakkelijk wordt om het product te kiezen op basis van de behoeften van uw apparaat. Dus als u denkt dat Kaspersky Total Security duur is, kunt u de beschikbare kortingsbonnen en kortingen gebruiken.

Kaspersky Total Security

·         Doel: et is alles in één beveiligingssuite ontworpen door Kaspersky Lab om uw apparaten te beschermen tegen allerlei bedreigingen zoals malware, virussen en cyberbedreigingen.

·         Snelheid: Het biedt snellere beveiliging zonder het apparaat te vertragen.

·         Prijs: Het kost hoger omdat het extra faciliteiten bidet.

·         Kenmerken: Total Security biedt meer functies dan Internet Security, aangezien het online back-ups, bestandscodering, wachtwoordbeheer en nog veel meer omvat.


Kaspersky Internet Security

·         Doel: Het is een beveiligingssuite die is ontworpen door Kaspersky Lab om uw apparaten te beschermen tegen internetbedreigingen.

·         Snelheid: dt relatief langzame beveiliging

·         Prijs: Het kost laag in vergelijking met Total Security.

·         Kenmerken: Internetbeveiliging biedt minder functies dan Total Security, maar alle functies zijn te effectief om u te beschermen tegen cyberdreigingen.


Als u meer over deze twee software wilt weten, kunt u klikken met het Kaspersky-klantenserviceondersteuningsteam en de beste oplossingen krijgen voor alle grote verschillen in Kaspersky-antivirus. Bij technische problemen kunt u Kaspersky klantenservice telefoonnummer +32-25884434 bellen voor de beste hulp.




Comments

Popular posts from this blog

Tips Voor Het Kiezen Van De Beste Antivirus software

Ken Enkele Feiten Over Kaspersky Producten - Neem Contact Op Met Kaspersky Antivirus Telefoonnummer